Чернігівець Павло Маюра завдяки участі у державній програмі «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» отримав для старту півмільйона гривень, які інвестував у закупівлю обладнання для цеху напівфабрикатів. Планує виготовляти продукцію ручної роботи, яка стане на домашній кухні альтернативою дорогому ресторанному меню.
Павло за освітою юрист, наразі – військовий пенсіонер, та сидіти без діла у свої неповні 50 років – це не для нього. Бізнес-ідея народилася не спонтанно. Надихнув приклад молодшого брата, який вже має ресторанний бізнес. Там же працює і дружина, яка обіцяла допомогти з бухгалтерією. Отож, бізнес має всі шанси перерости у сімейний.
Запорукою успіху для початкуючого підприємця є висока планка якості продукції та вмотивовані на успіх та бажання працювати на результат люди у команді. До речі, принаймні 2 робочих місця він має створити за умовами грантової програми.